Vi valgte KEROC på basert på referanser fra folk i bransjen, og bruker dem til alt tømrerarbeide og støpearbeid i alle våre prosjekter. KEROC AS fungerer svært godt til vårt konsept da de er veldig kvalitetsbevisste. KEROC streber hele tiden etter best mulig resultat. KEROC AS innehar også den bredden i kompetanse som oppføring av eneboliger og tomannsboliger krever i forhold til gjeldende krav gitt i TEK10. Jeg ville anbefalt KEROC AS til andre basert på evnen til å levere både med hensyn til tid og kvalitet.

1682

Tommy Lie, Styreformann og Partner i Initio Eiendom AS

 

KEROC ble anbefalt av bekjente. De monterte kjøkken og satte opp lister. Vi var veldig fornøyd med den jobben som ble gjort hos oss. Nøyaktige, effektive, pliktoppfyllende og godt samarbeid er nøkkelordene. Et godt valg for kvalitet!

1683

Rolf Ole Hagen, Sales and Marketing, Hansen & Krogh AS

 

Jeg valgte KEROC etter gode skussmål fra en nabo. De utførte oppsett av lettvegg med dør på ca. 4 m i kjeller, innsetting av 5 dører med utforing og listing i stue og gang og innsetting av tre kjellervindu i grunnmur med graving og støping av lysbrønn. KEROC var meget løsningsorienterte, raske og leverer totalløsninger på arbeid. Meget dyktige snekkere, nøyaktige og god kvalitet.

1680

Børre Andersen

 

KEROC ble valgt på bakgrunn av en totalvurdering. De fjernet gammel kledning, utlekting, ekstra isolering, satte inn ny vindsperre og ny kledning. Bytte av takrenner, vinsjebord osv. KEROC er svært pålitelige og leverer alltid avtalt kvalitet!

1681

Even Glemmestad