Vi bygger terrasser av høy kvalitet til boligen din

Vi bygger ny terrasse eller pusser opp den nåværende til hus, leilighet, hytte. Vi utfører tjenester fra A til Å – fra idé til realisering.

Terrassen

Vi bygger terrasse som fullstendig tilsvarer din idé og det utarbeidede prosjektet.  Vi tilbyr også prosjekteringstjenester for å gjøre det enkelt for deg og slik at du kan spare tid.

Til bygging av terrasse tilbyr vi et bredt utvalg konsultasjoner og materialer av høy kvalitet.  Dersom du har skaffet deg materialer et annet sted, er du velkommen til å bestille kun byggetjenester hos oss.

I henhold til dine ønsker og krav bygger vi diverse typer terrasser:

  • Frittstående terrasser til bolighus;
  • sommerterrasser;
  • vinterhager;
  • oppussing av eksisterende terrasser.

Løsninger

Vi tilbyr diverse typer tekniske løsninger – både med skruer og skjulte festeanordninger. For å ha en sterk og holdbar terrasse, er valget av tilsvarende materialer veldig viktig. Derfor tilbyr vi deg materialer som er av høy kvalitet, sikre og testet.

Vi bygger også rekkverk og trapp av ulike typer og størrelser. Videre bygger vi gjerne boblebad, små basseng samt beregner plass til peis o.a. elementer i din nye terrasse.

Erfaring med å bygge terrasser

Våre spesialister har erfaring med å bygge terrasser av diverse typer og materialer. Terrassebygging er en av våre kunders favoritt-tjenester. Takket være bred og variert erfaring, tilbyr vi gjerne også ikke-standardiserte løsninger.

Materialer

Vi har et bredt utvalg av materialer til din disposisjon: Sibirsk lerk, termotre eller kompositt – de mest passende materialer for å få en terrasse som er både pen og holdbar. I henhold til dine ønsker tilbyr vi å bruke Norges favoritt CU-impregnerte (trykkimpregnerte) treverk for terrassebygging.

Nyt Norges somre og solskinn på din nye, fine terrasse med familie og venner.

Ring for befaring

Kontakt oss